Ελληνικά | English
11-04-2011

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ "ΘΑΛΠΟΣ"

Την Τετάρτη 11/04/11 και ώρα 11.00., πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Οικοτροφείου "ΘΑΛΠΟΣ" στην Κ. Κηφισιά, παράσταση Καραγκιόζη από την Ομάδα Θεάτρου Σκιών του Σωματείου μας. Η εκδήλωση οργανώθηκε ύστερα από σχετικό αίτημα της  Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης & Ψυχοθεραπείας "ΑΘΗΝΑ”, η οποία είναι υπεύθυνη του οικοτροφείου, των εργαζομένων και των τροφίμων στο οικοτροφείο "ΘΑΛΠΟΣ".


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε όμορφο κλίμα και τα μέλη μας έτυχαν ζεστής υποδοχής από τους τροφίμους τους οικοτροφείου και τους επαγγελματίες υγείας που το στελεχώνουν. Τα μέλη της Ομάδας Θεάτρου Σκιών που συμμετείχαν στην εκδήλωση, οι κ.κ. Χατζηθεοδωρίδης Φ. και Βήχος Μ. , είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν λίγη χαρά με την τέχνη τους, αλλά και να λάβουν χαρά από την επαφή τους με τους ανθρώπους του οικοτροφείου.

Την επιμέλεια της παράστασης είχε ο κ. Α. Αλιμπέρτης, εκπαιδευτής της Ειδικής Μονάδας Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Επανένταξης (ΕΜΑΕΕ) του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), ενώ παραβρέθηκε ως βοηθός και συνοδός, ο κ. Γ. Φωτιάδης, εργοθεραπευτής της ΕΜΑΕΕ του ΕΠΙΨΥ.  

Τα μέλη του Σωματείου Ενάντια στην Προκατάληψη για τις Ψυχικές Διαταραχές "Η Αναγέννηση", θα ήθελαν με την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους του Οικοτροφείου "ΘΑΛΠΟΣ" τόσο για την τιμητική πρόσκληση όσο και για την θερμή τους υποδοχή και δεσμεύονται για ανάλογες εκδηλώσεις και στο μέλλον.
 

 

eled